Covid-19, lokalhyresrabatter

Lokalhyresgäst

Här hittar du generell information om våra lokaler riktad till dig som är lokalhyresgäst eller som är intresserad av att bli.

Om våra lokaler

Vi förvaltar 864 lokaler i Stockholms innerstad och ytterförort. Det är en mix av butiker, ateljéer, gallerier och kontor.

Våra lokaler och fastigheter har höga krav på byggnadsvård. Vi anlitar alltid specialister för att bevara fastighetens historiska karaktär. Vi har i olika sammanhang uppmärksammats och fått priser för vårt arbete med byggnadsvård. Och var femte år delar vi ut vårt eget pris – Stadsholmens Kulturhusstipendium på 50 000 kronor.

Felanmälan

Du kan göra en felanmälan genom att logga in på Mina sidor. Du kan även kontakta vårt Kundcenter. I ditt hyresavtal står det vad hyresgästen respektive hyresvärden ansvarar för att åtgärda.

Hyra

Mina sidor kan du se dina hyresavier. Vi använder oss av kvartalshyra vilket innebär att du betalar hyra i förskott för tre månader i taget. Utöver hyran kan det tillkomma andra kostnadsposter, till exempel värme och fastighetsskatt.

Hyra betalas till Stadsholmens Plusgiro eller Bankgiro

Plusgiro: 4801703-2
Bankgiro: 5420-8418

Vi rekommenderar att betala hyran via autogiro eller e-faktura. Logga in på din internetbank för mer information.

Avfall

Avfall från din egen verksamhet ansvarar du för att hantera, bekosta, slänga, transportera och sortera på rätt plats.

Förändringar i din lokal

Om du vill göra förändringar i din lokal måste du först ha tillstånd från oss.

Söker du en ledig lokal?

Vill du bli lokalhyresgäst hos oss? Vi har attraktiva, unika lokaler med bra lägen. Våra lediga lokaler hittar du under fliken ”Lediga lokaler”. Där kan du anmäla ditt intresse direkt till det lediga objektet.