Lediga lokaler

Våra lokaler finns i attraktiva innerstadslägen, i närförort och ytterområden.
Vi listar alla våra lediga lokaler här på sidan.

Är du hyresgäst hos oss eller vill bli har vi samlat information som vi tror kan vara till nytta för dig.
Besök sidan Lokalhyresgäst under fliken Hyresgäst.

 • Söder Mälarstrand 21/Bellmansgatan 2

  Kontor

  Söder Mälarstrand 21/Bellmansgatan 2, Södermalm

  Charmig kontorslokal om 183 kvm i anrika Mariahissen på Mariaberget på Södermalm. Fantastisk utsikt över Riddarfjärden. Lokalen är belägen på plan 8 i huset (entré både nerifrån Söder Mälarstrand 21 och uppifrån Bellmansgatan 2). Det finns hiss i huset. Lokalen är så gott som helt nyrenoverad. Det finns två toaletter varav en med dusch. Ventilationens kapacitet gör lokalen lämplig för maximalt 27 personer på heltid. Det är något lägre takhöjd än standard. Mariahissen uppfördes under åren 1885–1887 för att användas som hiss, kontor, lager, café, värdshus och gymnastiksal. Fastigheten har högsta skyddsklass enligt Stadsmuseets klassificering. Det innebär att fastigheten har ett synnerligen stort kulturhistoriskt värde. Det är mycket bra kommunikationer i området; Inom fem-tio minuters promenad ligger Gamla Stans, Slussens och Mariatorgets T-banestationer och ett flertal busshållplatser. Det är gott om restauranger och trevliga promenadstråk i området. Vi söker en hyresgäst som bedriver momspliktig kontorsverksamhet. Tillträde är möjligt omgående. Hyra 630 000 kr/år (ca 3 400 kr/m2/år) inkl.uppvärmning och varmvatten, exkl. moms och fastighetsskatt (f.n. 49 680 kr/år). Sophämtning och återvinning (glas, plast, papper, kartong, matavfall m.m.) erhålls för ett hyrestillägg om 1 800 kr/år. Hyran höjs med 2 % per år. Fiber är indraget i fastigheten.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Kontor
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Hyra: 52 500 kr/månad varmhyra
  Läs mer om lokalen
 • Munkbrogatan 9

  Butik

  Munkbrogatan 9, Gamla stan

  Välkommen till Munkbrogatan 9 och kvarteret Daedalus 5 - beläget mittemot Gamla stans tunnelbaneuppgång Fastigheten har nyligen genomgått en helhetsrenovering med bl a stambyte, fasadrenovering och grundförstärkning. Vi erbjuder en nyrenoverad butikslokal, väldisponerad butiksyta med egen entré, 3 st skyltfönster. Kök/pentry med fönster mot innergård, litet lager samt wc i bakre delen av lokalen. Fiber/bredband finns indraget i lokalen. Ej lämplig för restaurang eller caféverksamhet. Angiven hyra inkluderar värme/vatten. Fastighetsskatt och moms 25% tillkommer.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Butik
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 20 000 kr/mån
  Läs mer om lokalen
 • Pryssgränd 10B

  Kontor

  Pryssgränd 10B, Södermalm

  Välkommen till Pryssgränd 10B och fastigheten Lappskon Större 8. Nu kan vi erbjuda uthyrning av denna mindre kontorslokal, lokalen lämpar sig ytmässigt för 1-2 personer. Vi söker ny hyresgäst som är momsregistrerad med inriktning på kontorsverksamhet. Butik, café, musikstudio eller utställningsverksamhet lämpar sig inte i denna lokal. Här arbetar du i ett fantastiskt bra läge på Södermalm, i historiska och charmiga kvarter, utsikt mot Söder Mälarstrand, Riddarfjärden och Gamla stan. Här är lätt att trivas och inspireras. Området avskiljer sig från stadens puls och stress, här är en lugnare miljö men ändå med närhet till all tänkbart serviceutbud. För den som reser utifrån Södermalm är närheten till flertalet tunnelbanestationer och pendeltåg på bekvämt promenadavstånd. På lunchen äter du på några av områdets trevliga restauranger kring Mariaberget och Mariatorget, eller varför inte ta en promenad till Gamla stan som bara är några minuter bort. Lokalen omfattas av 2 rum med klinker på golv, ljusa väggar och rikligt med ljusinsläpp genom fönsterpartier. Egen WC med dusch, samt mindre pentry. I lokalen finns dessutom god förvaring i platsbyggda garderober. Hyresvärden ombesörjer att installera nya el-burna element som komplement till de befintliga vattenburna elementen. Bredband/fiber finns indraget i lokalen, hyresgästen tecknar eget abonnemang via öppet fibernät. Angiven hyra inkluderar värme och vatten, fastighetsskatt och moms tillkommer. Tillträde enligt överenskommelse.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Kontor
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 12 500 kr/månad inkl. värme
  Läs mer om lokalen