Information med anledning av coronaviruset covid-19

Lediga lokaler

Våra lokaler finns i attraktiva innerstadslägen, i närförort och ytterområden.
Vi listar alla våra lediga lokaler här på sidan.

Är du hyresgäst hos oss eller vill bli har vi samlat information som vi tror kan vara till nytta för dig.
Besök sidan Lokalhyresgäst under fliken Hyresgäst.

 • Skeppargatan 38

  Kontor

  Skeppargatan 38, Östermalm

  Trevlig och ljus kontorslokal om 85 kvm i kulturhistorisk miljö i närheten av Östermalms torg. Lokalen består av 3 rum, 1 rum med pentry del samt 2 separata kontorsrum, wc och dusch. Angiven hyra inkluderar värme/vatten. Fastighetsskatt och moms 25% tillkommer.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Kontor
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 26 000 kr/mån
  Läs mer om lokalen
 • Nytorgsgatan 14

  Kontor/showroom/lager

  Nytorgsgatan 14, Södermalm

  Fint och välskött kontor/showroom/lager om ca 57 kvm, halv trappa ner på Nytorgsgatan 14. Närhet till det mesta som Södermalm har att erbjuda, ett par minuters promenad till Medborgarplatsens tunnelbanestation. Egen entré från gatuplan, fönsterparti mot gatan. Lokalen omfattas av 3 rum, wc med dusch och handduksvärmare, pentrykök med kylskåp och integrerad mikrovågsugn. Klinker på golv omfattandes i hela lokalen, nymålade väggar i vitt ger lokalen en ljus och fräsch känsla. Allmänbelysning i rummen, samt spotlights i pentrydelen och wc. Lokalen betjänas av mekanisk frånluftsventilation. Till denna lokal söker vi en momsregistrerad kontorsverksamhet, ej butik eller café. Bredband/fiber finns indraget i lokalen, hyresgästen tecknar eget abonnemang. Angiven hyra inkluderar värme och vatten. Fastighetsskatt och moms tillkommer.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Kontor/showroom/lager
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 12 500 kr/månad exkl. fastighetsskatt o moms
  Läs mer om lokalen
 • Kåkbrinken 11A

  Kontor

  Kåkbrinken 11A, Gamla Stan

  Välkommen till Kåkbrinken 11A och kvarteret Daedalus 5 i Gamla Stan. Fastigheten har nyligen genomgått en helhetsrenovering med bla stambyte, fasadrenovering och grundförstärkning. Här erbjuds nu en nyrenoverad kontorslokal om totalt ca 230 kvm, högt upp i fastigheten med vacker utsikt över Gamla Stans takåsar och Södermalm. Ytterst trevlig och charmig lokal med bla synliga bjälklag, snedtak med vindskaraktär. Rikligt med ljusinsläpp och vitmålade väggar ger lokalen en ljus, fräsch och trivsam känsla. Hiss finns och nås lokalen från fastighetens entréplan. Lokalen omfattas av öppet kontorslandskap, rymligt pentry/kök med kyl/frys och 2 st diskmaskiner, 3 st wc, varav 1 med dusch. Lokalen har två plan där ytan i ovan plan lämpar sig utmärkt att nyttja som mötesrum. Kåkbrinken 11A har ett fantastiskt bra läge i Gamla Stan med direkt närhet till butiker, caféer och restauranger. Gamla Stans tunnelbanestation nås på bekvämt avstånd runt hörnet från fastigheten. Bredband/fiber finns indraget i lokalen, hyresgästen tecknar eget abonnemang. Angiven hyra inkluderar värme och vatten. Fastighetsskatt och moms tillkommer. Till denna lokal söker vi en momsregistrerad kontorsverksamhet.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Kontor
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 82 000 kr/månad inkl. värme
  Läs mer om lokalen