Information med anledning av coronaviruset covid-19

Lediga lokaler

Våra lokaler finns i attraktiva innerstadslägen, i närförort och ytterområden.
Vi listar alla våra lediga lokaler här på sidan.

Är du hyresgäst hos oss eller vill bli har vi samlat information som vi tror kan vara till nytta för dig.
Besök sidan Lokalhyresgäst under fliken Hyresgäst.

 • Kåkbrinken 11A

  Kontor

  Kåkbrinken 11A, Gamla Stan

  Välkommen till Kåkbrinken 11A och kvarteret Daedalus 5 i Gamla Stan. Fastigheten har nyligen genomgått en helhetsrenovering med bla stambyte, fasadrenovering och grundförstärkning. Här erbjuds nu en nyrenoverad kontorslokal i två plan, om totalt ca 230 kvm, högt upp i fastigheten med vacker utsikt över Gamla Stans takåsar och Södermalm. Ytterst trevlig och charmig lokal med bla synliga bjälklag, snedtak med vindskaraktär. Rikligt med ljusinsläpp och vitmålade väggar ger lokalen en ljus, fräsch och trivsam känsla. Hiss finns och nås lokalen från fastighetens entréplan. Lokalens nedre plan omfattas av öppet kontorslandskap med tillgång till lokalens rymliga kök innehållandes kyl/frys och två st diskmaskiner. På detta plan finns även tre st nyrenoverade och fräscha wc, samt rymligt duschutrymme. Lokalens övre plan lämpar sig utmärkt att nyttja som konferens- och mötesrum, alternativt som lounge eller telefonrum. Kåkbrinken 11A har ett fantastiskt bra läge i Gamla Stan med direkt närhet till butiker, caféer och restauranger. Gamla Stans tunnelbanestation nås på bekvämt avstånd runt hörnet från fastigheten. Bredband/fiber finns indraget i lokalen, hyresgästen tecknar eget abonnemang via öppet fibernät. Angiven hyra inkluderar värme och vatten. Fastighetsskatt och moms tillkommer.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Kontor
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 69 000 kr/månad inkl. värme
  Läs mer om lokalen
 • Munkbrogatan 9

  Butik

  Munkbrogatan 9, Gamla stan

  Välkommen till Munkbrogatan 9 och kvarteret Daedalus 5 - beläget mittemot Gamla stans tunnelbaneuppgång Fastigheten har nyligen genomgått en helhetsrenovering med bl a stambyte, fasadrenovering och grundförstärkning. Vi erbjuder en nyrenoverad butikslokal, väldisponerad butiksyta med egen entré, 3 st skyltfönster. Kök/pentry med fönster mot innergård, litet lager samt wc i bakre delen av lokalen. Fiber/bredband finns indraget i lokalen. Ej lämplig för restaurang eller caféverksamhet. Angiven hyra inkluderar värme/vatten. Fastighetsskatt och moms 25% tillkommer.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Butik
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: 20 000 kr/mån
  Läs mer om lokalen
 • Hornsbergs strand 14

  Café

  Hornsbergs strand 14, Kungsholmen (Stadshagen)

  Unikt tillfälle att hyra ett helt hus för café-/restaurangverksamhet med möjlighet till servering i trädgården. Huset är beläget i en historisk miljö med fantastisk trädgård invid Karlbergskanalen. Fastigheten har högsta skyddsklass enligt Stadsmuseets klassificering. Det innebär att den har ett synnerligen stort kulturhistoriskt värde. Här finns en härlig atmosfär och stor potential. Totalarea för hela förhyrningen är 145 kvm och består av hela det lilla huset i två våningar (111 kvm) och en mindre komplementsbyggnad (34 kvm). I huset finns plats för cirka 40 sittande gäster inomhus samt ytterligare några på balkong och veranda beroende på möblering. Det finns diskmaskin installerad och är förberett för kaffestation och kyl/frys eller dylik utrustning som hyresgästen står för. Det finns en gästtoalett på övre plan. Huset har genomgått en omfattande renovering under 2020-2021. I komplementsbyggnaden som byggs under 2021 finns en HWC och personalutrymmen och det är förberett för ett praktiskt modernt restaurangkök. Hyresgästen bekostar önskad köksutrustning och fläktar. Matavfallskvarn med fettavskiljare finns installerad. Bra affärsläge med ett välbesökt gångstråk längs med hela trädgården samt många kontorsfastigheter och boende i området. Några minuters promenad till tunnelbana (Stadshagen) och cirka 10 minuters promenad till Sankt Görans sjukhus. En del av den soliga trädgården får nyttjas för permanent serveringsmöblering. I huvudbyggnaden intill finns två bostadslägenheter och ett kontor. Vi söker en hyresgäst som bedriver momspliktig café-/restaurangverksamhet. Tillträde kring maj 2021. Hyra: 438 000 kr/år inkl. nyttjande av del av trädgård, uppvärmning och tillgång till fiber. Kostnad för vatten och sophämtning samt tillägg för fettavskiljare, mervärdesskatt och ev. framtida fastighetsskatt tillkommer. Möjlighet att hyra en parkeringsplats finns. Ingen nyckelpeng.

  Fakta:

  • Typ av lokal: Café
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Hyra: 36 500 kr/månad varmhyra
  Läs mer om lokalen