TV och bredband i hyran

TV-utbud

När du bor hos oss ingår ett basutbud av tv-kanaler i hyran utan kostnad.

Alla våra lägenheter är försedda med fibernät och via det kan du få tillgång till följande tv-kanaler: SVT1, SVT2, TV4, SVT24, Barn- och kunskapskanalen samt AcessTv. Även play-tjänster från SVT och AccessTv ingår.

Utbudet levereras av Telia inklusive en tv-box. Om du vill nyttja basutbudet, ska du beställa det av Telia. Det gör du på telia.se/aktivera eller genom att ringa Telias kundtjänst på tel. 020-20 20 70. Telia skickar hem boxen till dig. Leveranstid är cirka tre arbetsdagar. Den dag du flyttar ska du skicka tillbaka boxen till Telia. Du behöver två tv-koder för att aktivera boxen. Dessa får du av Telia när du beställer tjänsten.

Om du vill ha ett större tv-paket kan du beställa det av Telia eller någon av de andra tv-leverantörerna i fibernätet. För mer info om tjänsteutbudet av tv, se stadsholmen.zmarket.se.

Bor du i en lägenhet som även har kabel-TV kan du också få ett basutbud med tv-kanaler via detta nät. För att se om det gäller din lägenhet, gå in på Grundutbudet – Tele2.

Bredband

I lägenheter med fibernät ingår bredband med hastighet 1/1 Mbit/s utan kostnad. Tjänsten levereras via fibernätet. Du kan välja mellan några olika leverantörer. Du beställer tjänsten på stadsholmen.zmarket.se.