Om webbplatsen

Stadsholmen.se är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Säkerhet

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad. Av säkerhetsskäl så är SSL 3 och äldre versioner avstängda eftersom de inte längre anses vara säkra.

Såhär hittar du på Stadsholmen.se

Vi vill att du som besökare ska få svar och hitta snabbt. Här beskriver vi kort hur du når den information som intresserar dig.

Sökfunktion

Om du vet vad du letar efter kan vår sökfunktion vara ett bra alternativ. Den hittar du via länken Sök längst upp i högra hörnet på alla sidor. I mobil och läsplattor finns söknappen, förstoringsglas, alltid tillgänglig högst upp.

Skriv in ett eller flera ord i sökfältet och tryck sedan på ”Sök”.

Spårmärkning (brödsmulor)

Vi använder oss av spårmärkning för att göra det enklare för dig att navigera på stadsholmen.se. Spårmärkningen visas längst upp på varje sida, ovanför sidrubriken. De blåa länkarna går att klicka på om du vill backa bakåt.

Kontakta Stadsholmen

Under kontaktsidan finns olika telefonnummer presenterade beroende på vem du vill komma i kontakt med. Här finner du också adressuppgifter till Stadsholmen.

Mina sidor och e-tjänster

Som hyresgäst har du möjlighet att logga in på mina sidor med din personliga pinkod. Under mina sidor kan du se aktuell information om ditt område, se om din hyra är betald, skicka felanmälan.

Foton på webbplatsen

Foton på webbplatsen får endast användas av Stadsholmen.

Var med och påverka

Nya Stadsholmen.se är lanserad, men du får gärna komma med synpunkter och förslag på hur vi ska fortsätta utveckla webbplatsen. Bästa sättet är att mejla in dina förslag till info@stadsholmen.se.