Nytt nummer av Stadsholmens tidning

Publiceringsdatum: 2020-01-15

I det sista numret av vår tidning för året har vi tittat in på Ängby slott som åter är öppet efter en omfattande upprustning.
Vi firar också att vår lilla tidning fyller 25 år.

I november öppnade Ängby slott efter den stora upprustningen med bland annat stambyte, ny el och nya kök och badrum. Byggnaden står nu redo att ta emot alla som vill besöka det vackra huset.
- I detaljplanen står uttryckligen att platsen ska vara en publik miljö för allmänheten, säger Stadsholmens lokaluthyrare Caroline Blitz, som skött uthyrningen av slottet. Så blir det också nu när en verksamhet med bland annat café, butik och festvåning flyttar in.

Vi firar också att tidningen Stadsholmen firar 25 år. Den lilla publikationen utkom med sitt första nummer 1994, som ett led i att förbättra kommunikationen med hyresgästerna och skildra företagets verksamhet. Under åren har tidningen i artiklar och reportaget tittat in hos både bostads- och lokalhyresgäster och berättat om husen och deras historia.

Stadsholmens tidning distribueras till alla bostads- och lokalhyresgäster inom företaget. Du kan läsa tidningen här på hemsidan genom att klicka på länken.
Du som är hyresgäst kan också läsa tidningens bytestorg med aktuella annonser för interna lägenhetsbyten (kräver inloggning).

Kategorier: Stadsholmen