Nytt nummer av Stadsholmens tidning

Publiceringsdatum: 2020-05-05

I det andra numret av vår tidning för året har vi gjort ett besök på Kristinebergs slott, där Stadsholmen renoverat en paradvåning. Våra bovärdar berättar också om några av alla projekt som genomförs ute i våra områden.

På Kristinebergs slott har Stadsholmen nyligen renoverat en lägenhet som är nästan 300 kvadratmeter stor. Bostaden ligger på övervåningen i den vackra byggnaden från 1700-talet, där det bland annat finns dekormåleri av hovmålaren Johan Pasch.

Stadsholmens bovärdar arbetar med ständiga förbättringsprojekt. Ofta med serviceenkäten som underlag. Belysning, trygghet, trädgård och återvinning är några av de frågor som bovärdarna arbetat med den senaste tiden. På mittuppslaget berättar de om några av projekten.

Vi välkomnar också Stadsholmens nya fastighetsingenjör Cecilia Blomqvist. Hon kommer närmas från en tjänst där hon arbetat med underhåll och renoveringar av Skansens byggnader.

Stadsholmens tidning distribueras till alla bostads- och lokalhyresgäster inom företaget. Du kan läsa tidningen här på hemsidan genom att klicka på länken.

Kategorier: Stadsholmen