Renoveringar och sommaraktiviteter i Stadsholmens tidning

I årets första nummer av Stadsholmens tidning kan du läsa om den stora upprustningen av Stadsholmens hus på Prästgatan 7. Vi berättar också om alla de sommaraktiviteter som erbjuds för våra hyresgästers barn

I vår avslutar Stadsholmen den stora upprustningen av fastigheten Hippomenes 7 på Prästgatan i Gamla stan. Huset är ursprungligen från medeltiden och har fyra bostadslägenheter och ett par mindre lokaler. Byggnaden har fått nytt tak, nya kök och badrum och nya bjälklag. I samband med renoveringen har huset också fått den kulör på fasaden som det kan ha haft mellan 1590 och 1730 - en kimrökfärg som är ganska ovanlig i stadsbilden i Stockholm.

Ett annat stort projekt som Stadsholmen planerar för är stambyten på Mariaberget. Bolagets hus på berget är i stort behov av nya kök och badrum, och Stadsholmen planerar att efter sedvanliga samråd med bostadshyresgästerna bygga nya kök och badrum.

På sista sidan i tidningen berättar vi om de sommaraktiviteter som våra hyresgästers barn kan anmäla sig till. I samarbete med föreningar och ett par andra bostadsföretag erbjuder vi en mängd aktiviteter till starkt rabatterat pris. Håll utkik på den här hemsidan där vi kommer att informera om hur man anmäler sig. 

Stadsholmens tidning distribueras till alla bostads- och lokalhyresgäster inom företaget. Du kan läsa tidningen här på hemsidan genom att klicka på länken.
Du som är hyresgäst kan också läsa tidningens bytestorg med aktuella annonser för interna lägenhetsbyten (kräver inloggning).