Nytt nummer av Stadsholmens tidning

Nu finns ett nytt nummer av Stadsholmens tidning. Där berättar vi bland annat om renoveringen av Stadsholmens fastighet på Svartensgatan 31. Vi rapporterar också från invigningen av Fogelströmåret - i år skulle den omtyckta stockholmsskildraren fyllt 100 år.  

Stadsholmen har efter samråd med hyresgästerna rustat upp 1800-talshuset på Svartensgatan 31. Bland annat har lägenheterna fått badrum med dusch - tidigare fanns bara gemensamma duschar i källaren. 

- Vi har också frilagt gatstenen på en gårdsyta som tidigare var täckt med asfalt, berättar Stadsholmens fastighetsingenjör Ulrika Bask.

I slutet av januari invigdes Fogelströmåret av stadsbyggnads- och kulturborgarrådet Roger Mogert. Per Anders Fogelström bodde i över 30 år i Stadsholmens hus på Fjällgatan 30. Läs mer om jubileumsåret på webbplatsen www.fogelström2017.se.

Stadsholmens tidning distribueras till alla bostads- och lokalhyresgäster inom företaget. Du kan läsa tidningen här på hemsidan genom att klicka här.
Du som är hyresgäst kan också läsa tidningens bytestorg med aktuella annonser för interna lägenhetsbyten (kräver inloggning).